Out of Stock

Кухненска ролка Boni Multi – Purpose 500 гр.

лв.5,47

Описание

  • 1 ролка
  • 100% целулоза
  • 3 пласта
  • 8 ролки в транспортна единица /чувал/
  • Баркод: 8606110850379

Изчерпан